STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΟΦΗ: Κρίσιμη μάχη για την είσοδο στα playoffs

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΟΦΗ (17/12, 15.00) με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές απουσίες, ενώ στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα κάνει ντεμπούτο ο Πέπε Μελ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής στην Stoiximan Super League αρχίζει με την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ (17/12, 15.00, Novasports 2HD)

Τις δύο ομάδες χωρίζουν πέντε βαθμοί με τους κίτρινους να βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς και τους Ηρακλειώτες να είναι όγδοοι με 15.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους σε ένα ματς που θα έχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Για τον Άρη ο Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του για διαφορετικούς λόγους τους Παναγίδη, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία, Ματαρίτα, Βέλεθ, Πάβιτσιτς, Δεληζήση. Αντίθετα για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις μήνες βρίσκεται στην αποστολή ο Ρουπ.

Συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη είναι οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος.

Ντεμπούτο του Πέπε Μελ για τον ΟΦΗ

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ θα παραταχθεί στο ματς με τον Άρη έχοντας νέο προπονητή αφού ο Πέπε Μελ αντικατέστησε τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο σύλλογος του Ηρακλείου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς στη Θεσσαλονίκη, ενώ και εκείνος θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Καρώ, Μεγιάδο, Θεοδοσουλάκης, Μάνουελ. Kαλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης. Αντίθετα, επέστρεψε σε αυτήν ο Μπάκιτς.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλέιζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Τοράλ, Νιέρια, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ