ΑΡΗΣ

Άρης: Όχι του Βέλεθ σε επέκταση

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης έκανε τελικά πρόταση ανανέωσης στον Φραν Βέλεθ, αλλά ο Ισπανός αμυντικός απάντησε αρνητικά σύμφωνα με πληροφορίες καθώς την θεώρησε αρκετά χαμηλή και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει από το ερχόμενο καλοκαίρι σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε στις 25 Νοεμβρίου για τη στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις του Φραν Βέλεθ με τον Άρη.

Ο εκπρόσωπος του Ισπανού είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου για να συζητήσουν την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών για ένα ακόμη χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2021 δηλαδή.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή προχώρησε σε αντιπρόταση προς του κίτρινους και περίμενε την απάντηση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή άργησε να έλθει. Την προηγούμενη εβδομάδα όντως ο Άγγελος Χαριστέας όντως κατέθεσε πρόταση στον 28χρονο στόπερ.

Αυτή, ωστόσο, φάνηκε αρκετά χαμηλή στον Βέλεθ σε σχέση με τα όσα είχαν συμφωνήσει πριν από δυο μήνες οι δυο πλερές. Έτσι απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη. Εκτός απροόπτου ο Ίβηρας θα συνεχίσει από το επόμενο καλοκαίρι σε άλλη ομάδα.

Ο Άρης φαίνεται ότι έχει δεχθεί κρούσεις από την Αραβία (ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία), ενώ κατά καιρούς έχει συνδεθεί μεταγραφικά και με ελληνικές ομάδες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ