ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Ντιαντί δανεικός στην Αλ Ντιρίγια

Ο Ντιαντί με τη φανέλα του Άρη Eurokinissi Sports

Ο Κλέιτον Ντιαντί θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ντιρίγια, με τον Άρη να ανακοινώνει τη Δευτέρα (22/9) τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Άρης ανακοίνωσε τη Δευτέρα (22/9) ότι ο Κλέιτον Ντιαντί θα συνεχίσει στην Αλ Ντιρίγια με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς.

Ο 19χρονος Σενεγαλέζος αποκτήθηκε από τους κίτρινους τον Ιούλιο του 2024 κι έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη, έχοντας μοιράσει μία ασίστ.

Η σχετική ανακοίνωση του Άρη:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Clayton Silverio Diandy παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Al Diriyah F.C. της Σαουδικής Αραβίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026 (με οψιόν αγοράς)”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ