ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Μαζικού προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ο Μαζικού στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη
Ο Μαζικού στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη INTIME SPORTS

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (29/06), προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά με τον Άρη και στη συνέχεια να πετάξει για την Αυστρία, όπου οι κίτρινοι διεξάγουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Μπράντλεϊ Μαζικού στον Άρη, την περίπτωση του οποίου σάς είχε αποκαλύψει το SPORT24. Την Τετάρτη (2/7) το απόγευμα ο 26χρονος αριστερός μπακ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μαζικού αναμένεται να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Στη συνέχεια θα πετάξει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των κιτρίνων.

Η άφιξη του Μαζικού στη Θεσσαλονίκη
Η άφιξη του Μαζικού στη Θεσσαλονίκη INTIME SPORTS

Ο Άρης θωρακίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά και την απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα καλύψουν τα κενά του Γκάνεα, ο οποίος συνεχίζει στον Παναθηναϊκό και του Λούμορ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την τελευταία τριετία.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ