ΑΡΗΣ

Άρης: Εξετάζεται ο Μπράντλεϊ Μαζικού για τα αριστερά

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Ο Μπράντλεϊ Μαζικού με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας GIUSEPPE MAFFIA/SPORTPHOTO24/DPPI VIA AFP

Ο Άρης αναζητά ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας και μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζουν οι διοικούντες την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, είναι κι εκείνη του Κονγκολέζου αριστερού μπακ, Μπράντλεϊ Μαζικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος έχουν θέσει επί τάπητος το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν στον Άρη. Οι "κιτρινόμαυροι" είναι δεδομένο πως θα ενισχυθούν σε αρκετές θέσεις, αφού ο στόχος είναι να εμφανιστούν βελτιωμένοι σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Η θέση του αριστερού μπακ αποτελεί προτεραιότητα, καθώς το συμβόλαιο του Κριστιάν Γκάνεα ολοκληρώνεται, ενώ ο Λούμορ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, πως ο Άρης θα κινηθεί για δύο παίκτες στα αριστερά, με τον έναν να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μάρβιν Πίρσμαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, στο τραπέζι των διοικούντων την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έχει πέσει και το όνομα του διεθνή Κονγκολέζου αριστερού μπακ, Μπράντλεϊ Μαζικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο 26χρονος αμυντικός, γεννημένος στην Ορλεάν της Γαλλίας, προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη βουλγαρική ομάδα, όπου μέτρησε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το όνομά του το προηγούμενο διάστημα συνδέθηκε και με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στη γειτονική χώρα υποστήριζαν πως και ομάδες από τη Γαλλία κοιτάζουν την περίπτωσή του. Είναι φανερό, λοιπόν, πως δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, αφού ο Μαζικού θέλει να εξαργυρώσει την πολύ καλή τριετία στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας με ένα καλό συμβόλαιο.

Παρ' όλα αυτά, διαθέτει ένα θελκτικό πακέτο και γι' αυτό το λόγο οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν εξονυχιστικά την περίπτωσή του.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ