ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Μήτρογλου και Ιωάννου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Μήτρογλου στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ για την Super League Interwetten.
Ο Μήτρογλου στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με το "Τριφύλλι" τους Μήτρογλου και Ιωάννου.

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (12/05, Novasports 3, LIVE SPORT 24) τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την ένατη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα επιδιώξουν οι κίτρινοι το τρίποντο είναι να παραμείνουν στην τρίτη θέση και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για τη δεύτερη, σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κώστας Μήτρογλου και Νικόλας Ιωάννου έμειναν εκτός αποστολής. Ο πρώτος δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Σάσα, Μανσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ