ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Μεταγραφικό ντεμαράζ για τους κίτρινους, τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη οι Καμάτσο, Μαζικού και Νταμπό

Ο Νταμπό με τη φανέλα της Σπαλ
Ο Νταμπό με τη φανέλα της Σπαλ @ 2020 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ημέρα αφίξεων είναι η αυριανή (04/07) για τον Άρη, καθώς αναμένεται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη οι Ράφαελ Καμάτσο, Μπράντλεϊ Μαζικού και Μπράιαν Νταμπό.

Σημαντικές ενισχύσεις αναμένει ο Χερμάν Μπούργος στο ρόστερ του Άρη, καθώς οι κίτρινοι περιμένουν τη δευτέρα τους Ράφαελ Καμάτσο, Μπράντλεϊ Μαζικού, για την περίπτωση του οποίου σας είχε αποκαλύψει το SPORT24, αλλά και του Μπράιαν Νταμπό.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τους κίτρινους να έχουν οψιόν αγοράς. Ο Μαζικού θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και θα καλύψει μαζί με τον Πίρσμαν το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Νταμπό αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη Ριζεσπόρ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Ο30χρονος από τη Μπουρκίνα Φάσο τα βρήκε σε όλα με τους κίτρινους και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα μεταβούν άμεσα στην Αυστρία για να ενσωματωθούν στην κίτρινη αποστολή και να λάβουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ