ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ

Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ στην αναμέτρηση της Κράσνονταρ με τη Σεβίλλη
Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ στην αναμέτρηση της Κράσνονταρ με τη Σεβίλλη 2020 AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Την Πέμπτη (7/9) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ, προκειμένου να περάσει από τα απαιτούμενα ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για την απόκτηση του Σαπί Σουλεϊμάνοφ. Ο 23χρονος Ρώσος (ύψος 1,71μ.) που αγωνίζεται στα δεξιά της επιθετικής γραμμής αναμένεται την Πέμπτη (7/9) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από τα απαιτούμενα ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κίτρινους,

Μάλιστα, ο μάνατζερ του βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, για να προχωρήσει τις διαδικασίες. Ο Σουλεϊμάνοφ έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με τη ρωσική ομάδα για να έρθει στον Άρη με τη μορφή του δανεισμού, ενώ θα προβλέπεται και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτός είναι ο Σουλεϊμάνοφ

Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μαχάτσκαλα πριν μετακομίσει στις ακαδημίες της Κράσνονταρ. Εκεί έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

Τη σεζόν 2021-22 δόθηκε δανεικός στην Γκιρεσουνσπόρ στην Τουρκία, ενώ πέρσι έπαιξε με το ίδιο καθεστώς στην Χαποέλ Μπερ Σεβά. Επιπρόσθετα είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ρωσίας, ωστόσο ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρική.

Με τη φανέλα της Μπερ Σεβά πέρσι μέτρησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 5 γκολ και έξι ασίστ. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 272 συμμετοχές με 48 γκολ και 41 ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ