ΑΡΗΣ

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Σουλεϊμάνοφ, στην τελική ευθεία η μεταγραφή

Krasnodar's Magomed-Shapi Suleymanov, center, controls the ball during the Europa League Group C soccer match between Trabzonspor and F Krasnodar in Krasnodar, Russia, Thursday, Nov. 7, 2019. (AP Photo/str)
Krasnodar's Magomed-Shapi Suleymanov, center, controls the ball during the Europa League Group C soccer match between Trabzonspor and F Krasnodar in Krasnodar, Russia, Thursday, Nov. 7, 2019. (AP Photo/str) 2019 STR / AP PHOTO

Ο μάνατζερ του Σαπί Σουλεϊμάνοφ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να προχωρήσει η υπόθεση της μεταγραφής του 23χρονου Ρώσου μεσοεπιθετικού στον Άρη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Σαπί Σουλεϊμάνοφ από τον Άρη. Ο μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Ο 23χρονος Ρώσος (ύψος 1,71μ.) αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά της επιθετικής γραμμής, ενώ έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με τη ρωσική ομάδα για να έρθει στον Άρη με τη μορφή του δανεισμού, ενώ θα προβλέπεται και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτός είναι ο Σουλεϊμάνοφ

Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μαχάτσκαλα πριν μετακομίσει στις ακαδημίες της Κράσνονταρ. Εκεί έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

Τη σεζόν 2021-22 δόθηκε δανεικός στην Γκιρεσουνσπόρ στην Τουρκία, ενώ πέρσι έπαιξε με το ίδιο καθεστώς στην Χαποέλ Μπερ Σεβά. Επιπρόσθετα είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ρωσίας, ωστόσο ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρική.

Με τη φανέλα της Μπερ Σεβά πέρσι μέτρησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 5 γκολ και έξι ασίστ. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 272 συμμετοχές με 48 γκολ και 41 ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ