ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη ο Σουλεϊμάνοφ για να υπογράψει

Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ στη Θεσσαλονίκη
Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ στη Θεσσαλονίκη

Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης (7/9), προκειμένου να περάσει από τα απαιτούμενα ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ, που αγωνίζεται στα δεξιά της επιθετικής γραμμής, έφτασε την Πέμπτη (7/9) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από τα απαιτούμενα ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Ο 23χρονος Ρώσος (ύψος 1,71μ.) έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με τη ρωσική ομάδα για να έρθει στους κίτρινους με τη μορφή του δανεισμού, ενώ θα προβλέπεται και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτός είναι ο Σουλεϊμάνοφ

Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μαχάτσκαλα πριν μετακομίσει στις ακαδημίες της Κράσνονταρ. Εκεί έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

Τη σεζόν 2021-22 δόθηκε δανεικός στην Γκιρεσουνσπόρ στην Τουρκία, ενώ πέρσι έπαιξε με το ίδιο καθεστώς στην Χαποέλ Μπερ Σεβά. Επιπρόσθετα είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ρωσίας, ωστόσο ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρική.

Με τη φανέλα της Μπερ Σεβά πέρσι μέτρησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 5 γκολ και έξι ασίστ. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 272 συμμετοχές με 48 γκολ και 41 ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ