ΑΡΗΣ

Άρης: Με τα γνωστά προβλήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI

Δίχως επιπλέον προβλήματα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ (7/3, 19:30, Novasports 1HD), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι σκέψεις ενδεκάδας του Μάντζιου

Μετά την σημερινή (6/3) προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (7/3, 19:30, Novasports 1HD) για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια, καθώς ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Εκτός έμεινε και ο τερματοφύλακας Μάριος Σιαμπάνης, για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του ο Μάντζιος: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

Όσο για την ενδεκάδα, ο Μπουσέ πιθανότατα να ξεκινήσει στο τέρμα, θέλοντας ο Μάντζιος να ηρεμήσει τον Κουέστα από το λάθος κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Σούντγκρεν θα είναι στα δεξιά της άμυνας και ο Γκάνεα στα αριστερά, με τους Δεληζήση και Ρόουζ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μπροστά τους θα είναι οι Σάσα και Τζέγκο, με τον Μπερτόγλιο σε ρόλο επιθετικού μέσου. Οι Γκάμα και Μαντσίνι θα είναι οι δύο πίσω από την θέση του φορ που διεκδικείται από τους Μήτρογλου, Σίλβα και Μάνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ