ΑΡΗΣ

Άρης: Με Οντουμπάτζο κόντρα στο Βόλο

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο με τη φανέλα του Άρη σε αγώνα της Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό | 5 Απριλίου 2023
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο με τη φανέλα του Άρη σε αγώνα της Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό | 5 Απριλίου 2023 INTIME

Ο Οντουμπάτζο είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με το Βόλο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον τιμωρημένο Καμαρά να μένει εκτός όπως επίσης και οι τραυματίες Μπράμπετς και Γκαρσία.

Ο Άρης υποδέχεται την Τετάρτη (3/5) το Βόλο και αν δεν χάσει εξασφαλίζει και μαθηματικά την 5η θέση στη φετινή Stoiximan Super League και την έξοδο τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Οι κίτρινοι θα υποδεχτούν την ομάδα της Μαγνησίας με τον Οντουμπάτζο να βρίσκεται στη διάθεση του Τόλη Τερζή αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο με τον τιμωρημένο Καμαρά και τους τραυματίες Μπράμπετς και Μανού Γκαρσία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (03/05), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

*Εκτός αποστολής έμειναν οι Καμαρά (τιμωρημένος), Μπράμπετς, Μανού Γκαρσία (τραυματίες), Χαίροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ