ΑΡΗΣ

Άρης: Κρίσιμο 24ωρο για Μπούργος

Ο Χερμάν Μπούργος
Ο Χερμάν Μπούργος © 2014 ANDRES KUDACKI/AP IMAGES

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε με τον Χερμάν Μπούργος προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "κιτρίνων", με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός της ημέρας.

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η Πέμπτη (17/02) σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Άρη και του Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός τεχνικός, και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα των "κιτρίνων", Θόδωρο Καρυπίδη στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (16/02), όπου και του αναλύθηκε το πλάνο της ομάδας.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, αλλά... λευκός καπνός δεν προέκυψε ακόμα. Πρόκειται, άλλωστε, για μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση που τεράστιο -προφανώς- ενδιαφέρον. Γι' αυτό το λόγο και ο κ. Καρυπίδης καταλάβει τεράστιες προσπάθειες να τον πείσει να διαδεχθεί τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο 52χρονος τεχνικός ήταν για σχεδόν μία δεκαετία ο στενότερος συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε τόσο στην Ατλέτικο όσο και στις Κατάνια και Ρασίνγκ Κλουμπ. Τον Αύγουστο του 2020 αποφάσισε να αποχωρήσει από τους "ροχιμπλάνκος" και να ακολουθήσει την καριέρα του πρώτου προπονητή.

Τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε τη Νιούελς Ολντ Μπόις, από την οποία αποχώρησε τέσσερις μήνες αργότερα, μετρώντας τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 15 αναμετρήσεις. Από το περασμένο καλοκαίρι είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ