ΑΡΗΣ

Άρης: Μεγάλος στόχος ο Μπούργος για τη θέση του προπονητή

Ο Χερμάν Μπούργος στον πάγκο της Ατλέτικο το 2017
Ο Χερμάν Μπούργος στον πάγκο της Ατλέτικο το 2017 © 2017 AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Άρης βρίσκεται σε επαφές με τον πρώην βοηθό του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο, Χερμάν Μπούργος, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα για να συζητήσει από κοντά με τον ισχυρό άνδρα των "κιτρίνων", Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι διοικούντες τον Άρη βρίσκονται σε αναζήτηση του διαδόχου του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία και ο μεγάλος στόχος είναι ο πρώην βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο, Χερμάν Μπούργος.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος τερματοφύλακας, μάλιστα, αναμένεται στην Αθήνα εντός της ημέρας για να συζητήσει από κοντά με τον ισχυρό άνδρα των "κιτρίνων", Θόδωρο Καρυπίδη.

Πρόκειται, βέβαια, για μία δύσκολη περίπτωση, αλλά οι ιθύνοντες του Άρη θα καταλάβουν τεράστια προσπάθεια για να τον πείσουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο 52χρονος τεχνικός ήταν για σχεδόν μία δεκαετία ο στενότερος συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε τόσο στην Ατλέτικο όσο και στις Κατάνια και Ρασίνγκ Κλουμπ. Τον Αύγουστο του 2020 αποφάσισε να αποχωρήσει από τους "ροχιμπλάνκος" και να ακολουθήσει την καριέρα του πρώτου προπονητή.

Τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε τη Νιούελς Ολντ Μπόις, από την οποία αποχώρησε τέσσερις μήνες αργότερα, μετρώντας τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 15 αναμετρήσεις. Από το περασμένο καλοκαίρι είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ