ΑΡΗΣ

Άρης: Κλείνει τον Μαζικού

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού
Ο Μπράντλεϊ Μαζικού ULRIK PEDERSEN/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Άρη για να πλαισιώσει τον Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους κιτρινόμαυρους να εμφανίζονται πλέον να βρίσκονται ένα βήμα από την απόκτησή του.

Η θέση του αριστερού μπακ αποτέλεσε προτεραιότητα για τον Άρη, κάτι που έδειξε η απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν, ωστόσο οι κινήσεις των κιτρίνων για να θωρακιστούν από την συγκεκριμένη πλευρά δεν σταματούν στον πλάγιο μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το SPORT24 είχε αποκαλύψει από τις 6 Ιουνίου πως στο τραπέζι των διοικούντων την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ είχε πέσει και το όνομα του διεθνή Κονγκολέζου αριστερού μπακ, Μπράντλεϊ Μαζικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με τον παίκτη να βρίσκεται τώρα πολύ κοντά στα να μεταπηδήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χερμάν Μπούργος δείχνει να έχει βρει τη χρυσή τομή με τον 27χρονο αριστερό μπακ και να τον περιμένει στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, με τους διοικούντες τον Άρη να εργάζονται παράλληλα για τη λύση του συμβολαίου του Λούμορ που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.

Όσον αφορά στον Μαζικού, τα τρία τελευταία χρόνια είχε καπαρώσει τη φανέλα του βασικού αριστερού μπακ στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχοντας 110 συμμετοχές, 4 γκολ και 11 ασίστ, ενώ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη βουλγαρική ομάδα, όπου μέτρησε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημειώνεται ότι το όνομά του το προηγούμενο διάστημα είχε συνδεθεί και με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στη γειτονική χώρα υποστήριζαν πως και ομάδες από τη Γαλλία κοιτάζουν την περίπτωσή του.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ