ΑΡΗΣ

Άρης κατά Κλάτενμπεργκ: "Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό με τα εργαλεία που στέλνεις;"

Άρης κατά Κλάτενμπεργκ: "Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό με τα εργαλεία που στέλνεις;"

Η ΠΑΕ Άρης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μαρκ Κλάτεμπεργκ με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Μπρούνο Γκάμα στον αγώνα (0-0) με τον Παναιτωλικό, φάση στην οποία ο Φακούντο Μπερτόγλιο καταλογίστηκε νωρίτερα οφσάιντ.

Στο 7ο λεπτό του αγώνα Άρης - Παναιτωλικός για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, καθώς ο Φακούντο Μπερτόγλιο καταλογίστηκε νωρίτερα οφσάιντ.

Οι "κίτρινοι" εξαπέλυσαν επίθεση στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, αναφέροντας τα εξής:

"Πού το είδε το οφσάιντ ο βοηθός; Ένα μέτρο πίσω είναι!!! Καταλαβαίνουμε όμως... Είναι από τη «μάχιμη» ΕΠΣ Καβάλας. Και ο Μανούχος στο VAR που είδε οφσάιντ; Το χέρι δεν είναι οφσάιντ, ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος!Κύριε Κλάτενμπεργκ ως πότε θα συνεχιστεί αυτό με τα «εργαλεία» που στέλνεις; Θα το τελειώσεις, επιτέλους, αυτό το «έργο»; Φτάνει...".

: Πού το είδε το οφσάιντ ο βοηθός; Ένα μέτρο πίσω είναι!!! Καταλαβαίνουμε όμως... Είναι από τη «μάχιμη» ΕΠΣ Καβάλας....

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις  Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

Το Άρης - Παναιτωλικός ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0) για την 22η αγωνιστική. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής). Βοηθοί του ήταν οι Θόδωρος Τζουβάρας (Κοζάνης) και Φώτης Καμπερίδης (Καβάλας).

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ