ΑΡΗΣ

Άρης: Καραδοκεί για τον Ιρανό τερματοφύλακα, Αμίρ Αμπετζαντέχ

O Ιρανός τερματοφύλακας, Αμίρ Αμπετζαντέχ
O Ιρανός τερματοφύλακας, Αμίρ Αμπετζαντέχ © 2018 EBRAHIM NOROOZI/AP IMAGES

Ο Άρης αναζητά βασικό τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ιρανό τερματοφύλακα της Μαρίτιμο, Αμίρ Αμπετζαντέχ.

Οι διοικούντες τον Άρη, CAS επιτρέποντος, έχουν αποφασίσει να αυξήσουν το μπάτζετ της νέας σεζόν και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα σε αρκετές θέσεις της βασικής ενδεκάδας, επιδιώκοντας μία καλύτερη πορεία από την περσινή.

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των "κιτρίνων" είναι η απόκτηση ενός βασικού τερματοφύλακα, με τον Χούλιαν Κουέστα να μένει ως δεύτερος, ύστερα κι από την αποχώρηση του Ζακαρί Μπουσέ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, μία περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά και αποτελεί ένδειξη της υπέρβασης που θέλουν να κάνουν οι Θεσσαλονικείς, είναι εκείνη του Ιρανού τερματοφύλακα, Αμίρ Αμπετζαντέχ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος ύστερα από μία τετραετία από τη Μαρίτιμο.

Ο 28χρονος γκολκίπερ ήταν ο κορυφαίος -βάσει στατιστικών- τη φετινή σεζόν στη Liga NOS, μετρώντας 29 συμμετοχές και κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε δέκα εξ αυτών. Ωστόσο, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς, πέρα από τον Άρη, ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες από τη Γαλλία και την Ισπανία. Ήδη, μάλιστα, τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν βάλει στο... κόλπο της απόκτησής του τη Μαγιόρκα.

Βέβαια, ο Άρης δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση και... καραδοκεί σε περίπτωση που τελικά ο Αμπετζαντέχ δεν βρει αυτό που θέλει σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερης δυναμικότητας.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ