ΑΡΗΣ

Άρης: Η Σέλτικ έκλεισε το deal με τους κίτρινους για την αγορά του Πάλμα, γράφει το Sky Sports

EUROPA CONFERENCE LEAGUE /  /  -
EUROPA CONFERENCE LEAGUE / / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουίς Πάλμα αναμένεται να γίνει το έβδομο καλοκαιρινό απόκτημα της Σέλτικ σύμφωνα με το Sky Sports, με το αγγλικό μέσο να αναφέρει πως οι "κέλτες" συμφώνησαν με τον Άρη για την απόκτηση του φορ από την Ονδούρα έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Λουίς Πάλμα δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη από τη στιγμή που οι σειρήνες του εξωτερικού ηχούν εδώ και αρκετό καιρό στα αυτιά του και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Σέλτικ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς αναζητά τον αντικαταστάτη του Ζότα, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ και σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του σκωτσέζικου Sky Sports, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να κάνει δικό της τον παίκτη έναντι του ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

"Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αναμένεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα, με τις δύο πλευρές να συζητούν για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Με το που θα κλείσει οριστικά η συμφωνία και εξασφαλίσει άδεια εργασίας, ο Πάλμα θα ταξιδέψει στην Γλασκώβη", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάλμα αγωνίζεται στον Άρη από τον Ιανουάριο του 2022 κι έπειτα από σχεδόν 1,5 χρόνο έχει σημειώσει 52 συμμετοχές, με απολογισμό 17 γκολ και 11 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ