ΑΡΗΣ

Άρης: Η ενδεκάδα των κίτρινων με τον Παναιτωλικό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Άρης: Η ενδεκάδα των κίτρινων με τον Παναιτωλικό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Παναιτωλικό (6/3, 19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Άρης και Παναιτωλικός μονομαχούν στο Κλεάνθης Βικελίδης (6/3, 19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) για το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα με σκόρερ τον Φραν Βέλεθ και αυτό θέλει να υπερασπιστεί για να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό μετά από 14 χρόνια.

Λίγο πριν από τη σέντρα ο Έλληνας τεχνικός έκανε γνωστή την ενδεκάδα των κίτρινων. O Kουέστα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Μπράμπετς - Φαμπιάνο μπροστά του και τους Φεράρι - Οντουμπάτζο στα αμυντικά άκρα.

Ο Βέλεθ με τον Νταρίντα θα παίξουν στον άξονα, με τον Μάνου Γκαρθία μπροστά τους. Οι Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα θα τοποθετηθούν στα επιθετικά άκρα και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Αγοραστός, Μοντόγια, Ρόουζ, Σαβέριο, Ανσαριφάρντ, Εμβοντό, Φετφατζίδης.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Τσάβες, Μλάντεν, Μπρ. Ντουάρτε, Τάμπιτζε, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Πέρεζ, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης

Στον πάγκο: Καπίνο, Οικονόμου, Χουάνπι, Λομόνακο, Ντίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Κοντούρης, Νικολάου

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ