ΑΡΗΣ

Άρης: Η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό, με Μάνου Γκαρθία και Ιτούρμπε

Ο Μάνου Γκαρθία στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Άβιβ
Ο Μάνου Γκαρθία στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Άβιβ INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χερμάν Μπούργος για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/08, 19:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, με τους κίτρινους να γνωστοποιούν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χερμάν Μπούργος. Βασικός ο Μάνου Γκαρθία για τους Θεσσαλονικείς για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Στην ενδεκάδα βρίσκεται και ο Μανουέλ Ιτούρμπε που είχε μείνει εκτός αποστολής στην πρεμιέρα, αντίθετα στον πάγκο για ένα ακόμα ματς παρέμεινε ο Ζερβινιό, όπως και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων, ο Νικολά Ενκουλού.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Γκρέι.

Αναπληρωματικοί: Σιαμπάνης, Ζερβινιό, Ματέο Γκαρσία, Νταμπό, Καμάτσο, Μαζικού, Ντιόπ, Ενκουλού, Χατζηιωάννου.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες, Ντίαζ, Σενγκέλια, Νταγκό, Καρέλης.

Αναπληρωματικοί: Στεργιάκης, Χουχούμης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντουάρτε, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Λιάβας.

Δείτε τη Game Night για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League και τον αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο:

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ