ΑΡΗΣ

Άρης: Η ενδεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό, με Καμάτσο και Πάλμα

Ο Καμάτσο με τη φανέλα του Άρη
Ο Καμάτσο με τη φανέλα του Άρη INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χερμάν Μπούργος για την αναμέτρηση του Άρη με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρώτη αγωνιστική της Super League (20:30, Novasports Prime, LIVE στο SPORT24). Βασικός ο Καμάτσο, στην κορυφή ο Γκρέι. Στον πάγκο ο Ζερβίνιο.

Στην πρεμιέρα του στη φετινή Super League ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό (20:30, Novasports Prime, LIVE στο SPORT24) και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις του. Άλλωστε πριν λίγες μέρες ο Θεόδωρος Καρυπίδης έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν. Ο Καμάτσο είναι η μοναδική αλλαγή του Μπούργος σε σχέση με το παιχνίδι με την Μακάμπι στο Βικελίδης, αντί του Ιτούρμπε που έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα ο Ζερβινιό και ο Μάνου Γκαρθία έμειναν στον πάγκο.

Ο Μπούργος ανακοίνωσε την πρώτη ενδεκάδα η οποία είναι η εξής: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό, Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα, Καμάτσο, Γκρέι.

Αναπληρωματικοί: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Ματέο Γκαρσία, Μαζικού, Μάνου Γκαρθία, Χατζηιωάννου, Ντιόπ, Ζερβινιό, Τανούλης.

Η ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Βινίσιους, Μεχία, Μουτίνιο, Βρακάς. Μπελμόντ, Δούμτσιος, Συμελίδης.

Αναπληρωματικοί: Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Ρεγκίς, Νίκας, Βουτσάς, Λιάγκας, Λούα Λούα, Μπάχανακ, Μπαρμπόσα.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Τσάρλυ και Παντελή Διαμαντόπουλο σχολιάζουν τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Super League.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ