ΑΡΗΣ

Άρης: Η Φούλαμ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά στους "κίτρινους"

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα της Φούλαμ σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Τότεναμ
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα της Φούλαμ σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Τότεναμ @2021 SHAUN BOTTERILL/AP IMAGES

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στους Λονδρέζους.

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη, καθώς η Φούλαμ ανακοίνωσε την παραχώρησή του στους Θεσσαλονικείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καμαρά έφτασε στη Θεσσαλονίκη τη Δεύτερα (16/08) και σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Συνολικά στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Φούλαμ, ο 26χρονος φορ από τη Μαυριτανία, αγωνίστηκε 94 φορές, έχοντας απολογισμό 17 γκολ.

Ο εκ των ιδιοκτητών της Φούλαμ, Τόνι Καν στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Καμαρά ανέφερε: "Είμαι ευγνώμων στον Αμπού, για τις υπηρεσίες του στη Φούλαμ, από την άφιξη του στην ομάδα το 2017".

"'Είχε με τα χρόνια πολύτιμη συνεισφορά με τα χρόνια και έπαιξε ως βασικός για εμάς στο Γουέμπλεϊ στους τελικούς των playoffs το 2018 και το 2020".

"Περιμένω ότι θα τα πάει πολύ καλά για την ομάδα του, στο νέο του κεφάλαιο στην Ελλάδα και όλοι εμείς στη Φούλαμ του ευχόμαστε τα καλύτερα. Καλή τύχη Αμπού".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ