ΑΡΗΣ

Καμαρά: "Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να παίξω"

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έφτασε στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη | 16 Αυγούστου 2021
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έφτασε στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη | 16 Αυγούστου 2021 INTIME

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για να ανακοινώσει τη νέα μεταγραφή του, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να φτάνει το βράδυ της Δευτέρας (16/8) στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Αμπουμπακάρ Καμαρά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη είναι πλέον γεγονός, με τον επιθετικό από την Μαυριτανία να προσγειώνεται το βράδυ της Δευτέρας (16/8) στην Θεσσαλονίκη και να τυγχάνει θερμής υποδοχής από φίλους των κιτρίνων που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για το πρώτο καλωσόρισμα.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη | 16 Αυγούστου 2021
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη | 16 Αυγούστου 2021 INTIME

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να παίξω. Θέλω να δικαιώσω τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους του Άρη κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη | 16 Αυγούστου 2021
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους του Άρη κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη | 16 Αυγούστου 2021 INTIME

Επόμενο πλέον βήμα για τον πρώην φορ της Φούλαμ είναι να περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να απομείνει το κομμάτι των υπογραφών, με τον πρόεδρο του Άρη Θοδωρή Καρυπίδη να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους Λονδρέζους για την απόκτησή του έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα τον κάνουν αυτόματα την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού συλλόγου.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη | 16 Αυγούστου 2021
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη | 16 Αυγούστου 2021 INTIME

Σημειώνεται πως ο Καμαρά έχει πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία της Φούλαμ και όλα δείχνουν πως θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, με τον Άκη Μάντζιο να ευελπιστεί ότι μέσω αυτού θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του στο κομμάτι που "πονάει": αυτό του σκοραρίσματος.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ