ΑΡΗΣ

Άρης - Εθνικός Άχνας 3-1: Βελτιωμένοι οι κίτρινοι, άρεσαν κατά διαστήματα

/  -   (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Άχνας σε φιλικό προετοιμασίας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δείχνοντας βελτίωση και έπαιξε αρκετά καλά κατά διαστήματα.

Έτοιμος για την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Europa Conference League μια εβδομάδα πριν το ματς με την Εγνατία ή την Αραράτ έδειξε ο Άρης στο φιλικό που έδωσε κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έχασε πολλές ευκαιρίες ενώ πέτυχε και δύο τέρματα. Αρχικά στο 13' ο Πάλμα έκανε ωραία κίνηση και πάσα στον Ρουπ με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ. Λίγο αργότερα υπήρξε ανησυχία μετά τον τραυματισμό του Μπράμπετς που αποχώρησε.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο σπουδαίες φάσεις στο 33' με τον Γκρέι να μην μπορεί να νικήσει τον Μάρκοβιτς που απέκρουσε σε κόρνερ και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον τερματοφύλακα του Εθνικού ν' αποκρούει το σουτ του Πάλμα. Ο Άρης έκανε το 2-0 στο 45+2' με τον Γκρέι με ωραίο πλασέ μετά από πάσα του Νταρίντα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τόλης Τερζής προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Κατάφερε όμως να πετύχει και τρίτο γκολ στο 48' με το εξαιρετικό σουτ του Νταρίντα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 53' με την καταπληκτική προσπάθεια του Ηλία που κάρφωσε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χουτεσιώτη κάνοντας το 3-1.

ΑΡΗΣ (Τέρζης): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (Εμπακατά 46'), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (Αηδόνης 18'), Ματαρίτα (Φεράρι 46'), Ζουλ (Πάβισιτς 58'), Ρουπ (Τζούρασεκ 46'), Νταρίντα (Ντουκουρέ 57'), Πάλμα (Σαβέριο 46'), Μενέντες (Κάρλσον 46'), Γκρέι (Χριστοδουλόπουλος 46')

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (Λόπεθ): Μάρκοβιτς, Φιάκας, Ακσεντίγεβιτς, Περατικός, Λομοτέϊ, Ιριόντο, Σπιρόφσκι, Ντάζιτς, Λίπσκι, Ηλία, Χριστοφή.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ