ΑΡΗΣ

Άρης: Επιστολή σε Μητσοτάκη και Τσεφέριν για τη μη κλήση της ΠΑΕ στη συνάντηση κατά της βίας

Ο Θοδωρής Καρυπίδης πριν την έναρξη του αγώνα Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ | 11 Αυγούστου 2022
Ο Θοδωρής Καρυπίδης πριν την έναρξη του αγώνα Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ | 11 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν με την οποία εκφράζει την απορία της για τη μη κλήση στην συνάντηση κατά της βίας.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν και εκπροσώπους των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον πρόεδρο της UEFA με την οποία εκφράζει την απορία της για τη μη κλήση στην συνάντηση κατά της βίας.

Σε αυτή τονίζει ότι έχει πρωτοστατήσει σε εκδηλώσεις κατά της οπαδικής βίας οργανώνοντας καμπάνιες στα σχολεία, ενώ συμμετέχει και ευρωπαϊκά συνέδρια με θέμα την εξάλειψη της βίας.

Επιπρόσθετα επισημαίνουν ότι στο θέμα της οπαδικής βίας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη λόγω και της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και του Τόσκο Μποζατζίσκι .

Τέλος, στην επιστολή επισημαίνεται η ελπίδα του Άρη ώστε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης, να είναι το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ