ΑΡΗΣ

Άρης: Εκτός αποστολής από το ματς με τον ΟΦΗ ο ανέτοιμος Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία με τη φανέλα του Άρη σε αναμέτρηση της Super League κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Ματέο Γκαρσία με τη φανέλα του Άρη σε αναμέτρηση της Super League κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Άρη για το ματς με τον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφήνοντας εκτός μεταξύ άλλων τον Ματέο Γκαρσία που δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το Σάββατο στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten, με τον Άκη Μάντζιο να γνωστοποιεί λίγο μετά το τέλος της προπόνησης τις επιλογές του.

Συνολικά συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή των κιτρίνων ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης (14/3, 19:00, Novasports 5HD), αφήνοντας εκτός τον ανέτοιμο Ματέο Γκαρσία καθώς επίσης τους τραυματίες Ματίγια, Κάτσε και τον τιμωρημένο Μαντσίνι.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το ματς με τον ΟΦΗ: Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Μπρούνο Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπελαουάν, Ρόουζ, Λούκας Σάκα, Σάντε Σίλβα, Τζέγκο, Γκανέα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ