ΑΡΗΣ

Γκανέα: "Με ήθελαν δύο ομάδες αλλά αποφάσισα να μην γυρίσω στην Ρουμανία"

Ο Κρίστι Γκανέα με τη φανέλα του Άρη σε ματς κόντρα στον Ατρόμητο για την Super League
Ο Κρίστι Γκανέα με τη φανέλα του Άρη σε ματς κόντρα στον Ατρόμητο για την Super League EUROKINISSI SPORTS

O Κριστιάν Γκανέα παραδέχτηκε σε ρουμανικό μέσο πως είχε δύο προτάσεις τον χειμώνα για να επιστρέψει στην πατρίδα του, με τον ίδιο να τονίζει ωστόσο πως αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα καθώς αισθάνεται καλά αγωνιζόμενος στον Άρη.

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Super League Interwetten με τη φανέλα του Άρη εμφανίστηκε ο Κριστιάν Γκανέα σε μακροσκελή συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Digisport.ro", με τον 28χρονο αριστερό Ρουμάνο μπακ να αποκαλύπτει επίσης στο εν λόγω μέσο πως είχε προτάσεις για να γυρίσει στην πατρίδα του πριν λίγο καιρό που αποφάσισε να τις αρνηθεί.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γκανέα μεταξύ άλλων:

Για τις προτάσεις που είχε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο: "Είχα προσφορές, δυο ομάδες με ήθελαν, είχαμε και κάποιες κουβέντες, όμως αποφάσισα προς το παρόν να μην επιστρέψω. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να φύγεις από τη Ρουμανία και να καταφέρεις ν' αποδείξεις κάτι μακριά από τη χώρα στο ποδόσφαιρο. Θέλω να μείνω στον Άρη και ίσως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον να επιστρέψω στην πατρίδα. Όσο έχω συμβόλαιο στον Άρη, είμαι καλά".

Για την κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα εν μέσω κορονοϊού: "Όταν έφτασα στην Ελλάδα, ήταν ανοιχτά τα εστιατόρια τον πρώτο καιρό, οι εξέδρες είχαν οπαδούς, ήταν όμορφα, όμως μετά όλα έκλεισαν. Τώρα μπορείς απλά να βγεις να πάρεις τον καφέ σου έξω και να περπατάς. Εγώ είμαι σπίτι, προπόνηση. Η πόλη είναι όμορφη ακόμα κι αν όλα είναι κλειστά. Είχα καταφέρει να πάω και στην παραλία το περασμένο καλοκαίρι. Μακάρι τη νέα σεζόν να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα. Πριν έρθω στον Άρη έβλεπα videos στο διαδίκτυο και είναι πολύ παθιασμένοι στις εξέδρες. Είχα εντυπωσιαστεί, ειδικά με όσα έκαναν στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ".

Για τους παίκτες με τους οποίους θα ήθελε να είναι συμπαίκτης, εκτός των Μέσι και Ρονάλντο: "Θα ήθελα πολύ να παίξω με τον Τόνι Κροος. Είναι παίκτης – πρότυπο. Αντιλαμβάνεσαι πόσο σπουδαία δουλειά κάνει όταν τον παρατηρείς να αλλάζει τον ρυθμό και να ελέγχει τα ματς. Άλλος ένας θα ήταν ο Ζόρντι Άλμπα με τον οποίο θεωρώ ότι ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού μας".

Για το νέο απόκτημα των κιτρίνων, τον Κώστα Μήτρογλου: "Ήρθε μόλις πριν δύο μήνες, είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, που έχει προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια. Μας χρειάζονται τέτοιοι παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ