ΑΡΗΣ

Άρης: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, αναβλήθηκε η προπόνηση

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό INTIME

Όπως έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσης η ΠΑΕ Άρης, εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, με αποτέλεσμα η προπόνηση της Δευτέρας (22/11) να αναβληθεί.

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Άρη, με την "κίτρινη" ΠΑΕ να κάνει γνωστό πως εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, μετά την επιστροφή των παικτών του Άκη Μάντζιου από το ρεπό τους.

Έπειτα από το νέο κρούσμα, η προπόνηση της Δευτέρας (22/11) αναβλήθηκε, ενώ άπαντες στην ομάδα θα υποβληθούν εκ νέους σε τεστ ανίχνευσης του ιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κι άλλο κρούσμα.

Παράλληλα με τα τεστ, το Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και οι προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Νέο Ρύσιο αναμένεται να απολυμανθούν. Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/11) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν τα κρούσματα αφορούν ποδοσφαιριστές ή μέλη της ομάδας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ