ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Τζούρασεκ η αποστολή των κιτρινόμαυρων ενόψει Παναιτωλικού

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Νέβεν Τζούρασεκ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό με μια προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο Άκης Μάντζιος έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Τζούρασεκ.

Ο Άρης την Τετάρτη το βράδυ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (6/3, 19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τους "κιτρινόμαυρους" να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εν συνεχεία ο Άκης Μάντζιος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος, Πάρντο και Μπένετ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (06/03), στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζιλ, Μανού Γκαρσία, Σουλεϊμάνοβ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Αγοραστό".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ