ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς τους τιμωρημένους Νταρίντα, Ζαμόρα και τον τραυματία Πάρντο κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα στο Κηφισιά - Άρης
Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα στο Κηφισιά - Άρης INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ με τον Άκη Μάντζιο να μην ανακοινώνει αποστολή αλλά σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Νταρίντα, Σαμόρα και τον τραυματία Πάρντο.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με τους κιτρινόμαυρους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και τον Άκη Μάντζιο να μην ανακοινώνει αποστολή καθώς όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές πήγαν στο ξενοδοχείο και ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει ποιοι θα είναι στην 20άδα.

Σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει όμως στους Νταρίντα, Σαμόρα που είναι τιμωρημένοι αλλά και τον τραυματία Πάρντο με τους τρεις προαναφερθέντες να μένουν εκτός του αγώνα με την ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (03/03, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στην αποστολή της ομάδας μας, που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν συμπεριλαμβάνονται οι Vladimir Darida, Alvaro Zamora (τιμωρημένοι), Ruben Pardo (τραυματίας)".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ