ΑΡΗΣ

Άρης: Ανέβασε ρυθμούς ο Φαμπιάνο, ατομικό για τρεις ενόψει ΑΕΚ

Ο Φαμπιάνο στο Άρης - Νίκη Βόλου
Ο Φαμπιάνο στο Άρης - Νίκη Βόλου EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή (21/4) με τον Μάντζιο να μην έχει στη διάθεση του τους Φεράρι, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ ενώ ο Φαμπιάνο ανέβασε ρυθμούς.

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/4) με την ΑΕΚ συνεχίστηκε με μια προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο με τον Άκη Μάντζιο να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς οι Φεράρι, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αντίθετα ο Φαμπιάνο ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος αλλά δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή στο ματς με την ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (21/04, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και τακτικής, καθώς και παιχνίδι τακτικής).

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Φράνκο Φεράρι, Φραν Βέλεθ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ έκαναν ατομικό".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ