ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη NOVIBET για τα επόμενα τρία χρόνια

Άρης: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη NOVIBET για τα επόμενα τρία χρόνια

Την έναρξη της συνεργασίας της με τη NOVIBET για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Την Παρασκευή (09/06) η παρουσίαση της νέας φανέλας.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την NOVIBET η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας. Επιπρόσθετα ενημέρωσε ότι η παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας θα γίνει στις 9 Ιουνίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η NOVIBET είναι από σήμερα ο Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και μαζί θα πορευτούμε για τα επόμενα τρία χρόνια (2026).

Πέρα από τη χορηγική συνεργασία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η NOVIBET, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θα αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες και δράσεις με σκοπό να αναδείξουν τον πολυδιάστατο ρόλο του ποδοσφαίρου και της αθλητικής άμιλλας εντός κι εκτός των γηπέδων.

H NOVIBET δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 8 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική, δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα και περισσότερους από 670 εργαζόμενους, η NOVIBET προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως.

Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 9 Ιουνίου, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μεγάλο μας Χορηγό NOVIBET, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της ομάδας για την σεζόν 2023-2024 με την KAPPA".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ