BET CORNER

Αργεντινή - Βραζιλία: Τελικός με γκολ, Μέσι και Φιρμίνο

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Αργεντινής στο Copa America την πρόκριση στον τελικό
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Αργεντινής στο Copa America © 2021 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Καλοκαίρι, Ρίο ντε Τζανέιρο, Μαρακανά, τελικός Copa America, Αργεντινή - Βραζιλία! Ιδανικό το σκηνικό που στήνεται για τους ποδοσφαιρόφιλους με ένα μεγάλο Λατινοαμερικάνικο ντέρμπι να κρίνει το τρόπαιο στη διοργάνωση. Τρεις στοιχηματικές επιλογές μέχρι το 3.65 από τη μεγάλη συνάντηση.

Η Αργεντινή δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην φάση των ομίλων. Ξεκίνησε με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Χιλή και συνέχισε με νίκες απέναντι σε Ουρουγουάη, Παραγουάη και Βολιβία.

Φτάνοντας στον προημιτελικό δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 του Ισημερινού, ωστόσο στον ημιτελικό με την Κολομβία χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι και την ηρωική εμφάνιση του Εμιλιάνο Μαρτίνες για να πάρει την πρόκριση.

Η Βραζιλία πέρασε επίσης άνετα από τη φάση των ομίλων. Δύο άνετες επικρατήσεις κόντρα σε Βενεζουέλα και Περού, μια οριακή απέναντι στη Κολομβία και το 1-1 με τον Ισημερινό. Στον προημιτελικό ζορίστηκε με αντίπαλο τη Χιλή (1-0), το ίδιο και κόντρα στο Περού (1-0) στον ημιτελικό. Τώρα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε το 2019, παίζοντας στην έδρα της με την Αργεντινή.

Η τελευταία έχει σε εκπληκτική κατάσταση τον Λιονέλ Μέσι, που με 4 γκολ και 5 ασίστ έχει υπογράψει τα 9 από τα 11 γκολ που έχει πετύχει η 'αλμπισελέστε' στο τουρνουά. Στο στρατόπεδο της 'σελεσάο' υπάρχει η σημαντική απώλεια του Γκαμπριέλ Ζεζούς, είναι αμφίβολος ο Φελίπε, όμως ο Νεϊμάρ με 2 γκολ και 3 ασίστ είναι ούτως ή άλλως αυτός που οδηγεί τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Η Βραζιλία είναι πιο γρήγορη ομάδα από την Αργεντινή, μοιάζει πιο δυνατή στον άξονα της μεσαίας γραμμής όμως το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να σταματήσει τον Μέσι.

Σωστά είναι φαβορί η 'σελεσάο', όμως οι αποδόσεις υπέρ της κάπου μοιάζουν υπερβολικές. Αντίθετα είναι εξαιρετικό το 2.15 της Stoiximan για το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον τελικό, με το Goal/Goal να αποτελεί τη βασική μας επιλογή. Στα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τους παίκτες που θα πατήσουν το χορτάρι του Μαρακανά, αξία βρίσκουμε στην επιλογή να δώσει ασίστ ο Μέσι που προσφέρεται στη Stoiximan στο 2.75 αλλά και την πιθανότητα να σκοράρει ο Φιρμίνο σε απόδοση 3.65.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ