ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Αργεντινή: Οι παίκτες της Κ23 τίμησαν τον Μαραντόνα με ξεχωριστή φανέλα

Οι παίκτες της Αργεντινής Κ23 τίμησαν τον Μαραντόνα φορώντας ξεχωριστά μπλουζάκια με μήνυμα για τον "Πίμπε Ντ'Όρο" τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του
Οι παίκτες της Αργεντινής Κ23 τίμησαν τον Μαραντόνα φορώντας ξεχωριστά μπλουζάκια με μήνυμα για τον "Πίμπε Ντ'Όρο" τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του PRINT SCREEN YOUTUBE

Λίγο πριν την έναρξη της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης με την Ιαπωνία Κ23, οι παίκτες της αντίστοιχης ομάδας της Αργεντινής τίμησαν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα φορώντας μία φανέλα με μήνυμα για αυτόν την ώρα του εθνικού ύμνου.

Οι εθνικές ομάδες της Ιαπωνίας και της Αργεντινής σε επίπεδο Κ23 αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26/3) στο Τόκιο, με τους Λατινοαμερικανούς να παίρνου τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Αντόλφο Γκάιτς, που βρήκε δίχτυα λίγα 24ωρα μετά το χρυσό τέρμα του με την Μπενεβέντο στο "Allianz Stadium", απέναντι στην Γιουβέντους για την Serie A.

Ωστόσο, το γεγονός που έκανε το συγκεκριμένο ματς να τραβήξει πάνω του τα φλας δεν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του 90λεπτου αλλά λίγο πριν τη σέντρα και συγκεκριμένα την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Αργεντινής.

Εικόνα από τη διεθνή φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Ιαπωνίας και της Αργεντινής τον Μάρτιο του 2021
Εικόνα από τη διεθνή φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Ιαπωνίας και της Αργεντινής τον Μάρτιο του 2021 @ 2021 KOJI SASAHARA/ASSOCIATED PRESS

Τότε που οι παίκτες της αλμπισελέστε, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του, φόρεσαν όλοι τους συλλεκτικές φανέλες, με το Νο στην πλάτη (και το πρόσωπο του Μαραντόνα) και την εξής φάση: "1960-". Αιώνια. Σε ευχαριστούμε Ντιέγκο".

Τις φανέλες τις φορούσαν τόσο οι βασικοί, όσο και οι αναπληρωματικοί και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, κίνηση που φανερώνει την λατρεία όλων των Αργεντινών για τον "Πίμπε Ντ'Όρο" αλλά και το τεράστιο κενό που άφησε πίσω του όταν έφυγε από τη ζωή -προδωμένος από την καρδιά του- σε ηλικία μόλις 60 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ