ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Αργεντινή - Εσθονία: Ο Μέσι σκόραρε απέναντι σε 30η διαφορετική εθνική ομάδα

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ της Αργεντινής κόντρα στην Ιταλία στο Finalissima | 1 Ιουνίοιυ 2022
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ της Αργεντινής κόντρα στην Ιταλία στο Finalissima | 1 Ιουνίοιυ 2022 @2022 /MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο Αργεντινή - Εσθονία με το 82ο γκολ του με τη φανέλα της αλμπισελέστε, που ήταν μάλιστα απέναντι σε 30η διαφορετική ομάδα σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Απέναντι στην Ιταλία στο Finalissima ο Λιονέλ Μέσι δεν πέτυχε κάποιο γκολ ωστόσο ήταν εκπληκτικός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει με την εθνική Αργεντινής το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας με 3-0 της σκουάντρα ατζούρα.

Λίγες ημέρες αργότερα, άφησε το ρόλο του δημιουργού και ανέλαβε εκείνον του σκόρερ αφού μετά από το πέναλτι που κέρδισε ο Πετσέλα στη διεθνή φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία, ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 μόλις στο 8ο λεπτό.

Αυτό ήταν το 82ο γκολ του με τη φανέλα της αλμπισελέστε σε 162 συμμετοχές και το 35ο του σε φιλική αναμέτρηση, ενώ συνολικά έφτασε τα 765 σε όλη την επαγγελματική καριέρα του.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στατιστικό πάντως που αφορά τον Pulga έχει να κάνει με το γεγονός πως έχει αντιμετωπίσει 51 διαφορετικές εθνικές ομάδες ως παίκτης της αλμπισελέστε και πλέον έχει βρει δίχτυα απέναντι στις 30 εξ αυτών.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ