ΞΑΝΘΗ

Άρχισε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό

Άρχισε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό

Τεχνική ηγεσία και παίκτες της Ξάνθης ξεκίνησαν την Τετάρτη την προετοιμασία τους για το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στο τριφύλλι.

Την Τετάρτη το πρωί οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team της Ξάνθης συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10:00 και μία ώρα αργότερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το τελευταίο και οριακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Κεχαγιάς μίλησε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με το τριφύλλι. Όλοι βέβαια γνωρίζουν την σημασία που έχει το ματς της Κυριακής καθώς μιλάμε για ένα παιχνίδι "do or die" για την Ξάνθη καθώς μόνο με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς οι Ακρίτες θα ανανεώσουν για 26η διαδοχική χρονιά την παρουσία της SKODA ΞΑΝΘΗ στην μεγάλη κατηγορία.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης μετά τις αερόβιες ασκήσεις προθέρμανσης το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Για την αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής υπολογίζεται ο Νικολά Μαρίν ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι – λόγω καρτών - κεντρικοί αμυντικοί Σπύρος Βάλλας και Χοσέμι.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ