ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρχισε η προετοιμασία ενόψει Τρικάλων

Άρχισε η προετοιμασία ενόψει Τρικάλων
Προτάσοφ

Τη Δευτέρα άρχισε η προετοιμασία του Γηραιού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή για κύπελλο hellas online

Ο Μιλάνο επανήλθε στις προπονήσεις της ομάδας και μάλιστα σε πλήρεις ρυθμούς και στο προσεχές διάστημα θα διαπιστωθεί το αν θα μπορέσει να επανέλθει χωρίς πρόβλημα στην αγωνιστική δράση. Κι όσο για τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα, που τον ταλαιπωρούσε και πέρασε με την σειρά του στο πρόγραμμα της ομάδας.
Από εκεί και πέρα ο Νικουλάε Ντίκα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του και σύντομα θα επανέλθει στις ομαδικές προπονήσεις ενώ ο Κώστας Γιαννούλης επίσης προπονήθηκε μόνος και αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Κατά τα άλλα ο Κώστας Φούφουλας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο, υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία και θα χρειαστεί ξεκούραση λίγων ημερών.

Όσο για την αποχώρηση του Τάσου Κατσαμπή από την σημερινή προπόνηση, για απολύτως προληπτικούς λόγους, αισθανόμενος μυϊκή επιβάρυνση δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό αφού από αύριο είναι να επανέλθει κανονικά σε πλήρεις ρυθμούς.

Οι "κυανόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου αύριο Τετάρτη (28/10) με απογευματινή προπόνηση (15:00) στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα και θα πραγματοποιηθεί η αναχώρησή της με το λεωφορείο της ΠΑΕ.




TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ