ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αραβίδης: "Το τρενό της παραμονής έχει περάσει"

Αραβίδης: "Το τρενό της παραμονής έχει περάσει"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Αραβίδης τόνισε ότι έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες παραμονής για τη Δόξα Δράμας και ότι οι παίκτες της παίζουν πλέον για την ιστορία του συλλόγου.

"Το τρένο της παραμονής έχει περάσει για εμάς. Είναι πολύ δύσκολο να έχουμε ελπίδες παραμονής. Παίζουμε για την ιστορία της ομάδα, για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος των "μαυραετών", ο οποιός μίλησε στον "ΑΡΗΣ FM 92.8" και για την πρώην ομάδα του, Άρη

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο που ακολουθεί:

"Το Σάββατο πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα έχει αρκετό κόσμο το γήπεδο. Ο Άρης καταβάλλει μια σημαντική προσπαθεία για να πετύχει την είσοδο του στα πλει οφ. Από την άλλη ο Πανιώνιος προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Νομίζω όμως πως θα προσπαθήσουν πολύ οι παίκτες για να πετύχουν τους στόχους τους αντίστοιχα".

Για την Δόξα Δράμας, είπε:

"Με συνεχόμενα ταξίδια κα διπλούς αγώνες χωρίς έδρα, τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα κουράστηκε πάρα πολύ. Η κούραση αυτή μας βγήκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η προσπάθεια μας θεωρώ πως είναι αξιέπαινη. Όλοι αυτό μας λένε. Από κει και πέρα έχουμε αλλά πέντε παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Το γεγονός ότι δεν έχουμε έδρα στη Δράμα, σίγουρα δυσκολεύει το έργο μας. Αν είχαμε θα ήμασταν σίγουρα πιο υπολογίσιμοι. Ο κόσμος στεναχωρειέται που δεν μπορεί να μας παρακολουθήσει. Η Δόξα είχε και έχει πολύ κόσμο. Το τρένο της παραμονής έχει περάσει για εμάς. Είναι πολύ δύσκολο να έχουμε ελπίδες παραμονής. Παίζουμε για την ιστορία της ομάδα, για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για μας και τον κόσμο μας. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και έτσι θα συνεχίσουμε".

Για την επιλογή του να αγωνισθεί τη φετινή σεζόν στη Δόξα Δράμας, είπε:

"Το κριτήριο με το οποίο επέλεξα να αγωνιστώ φέτος στη Δράμα, ήταν το να πάρω χρόνο συμμετοχής και να καταφέρω να επανέλθω στις γεμάτες χρονιές που είχα πριν τον Άρη. Επανήλθα στις καλές εμφανίσεις και για αυτό κρίνω την χρονιά τη φετινή ως επιτυχημένη για μένα".

Αναφορικά με τα σχέδια του εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, δήλωσε:

"Ελπίζω σε κάτι καλό το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να αποκλείσω κανένα ενδεχόμενο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα μου. Παρόλα αυτά όπως όλοι, θέλω για τον εαυτό μου το καλύτερο δυνατό. Γι’ αυτό δουλεύω κα όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθώ για να είμαι ανταγωνιστικός και να φτάσω εκεί ψηλά που ονειρεύομαι".

Αναφορικά με τα όσα κρατά από τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον Άρη, είπε:

"Αυτό που κρατάω είναι ότι πέρασα από μια πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο. Θα ήθελα πολύ να είχα καθιερωθεί στον Άρη, να είχα παίξει παραπάνω. Θα ήθελα είχα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, αυτές που άξιζα. Αλλά αυτό δεν μου αφήνει πικρία. Συνεχίζω να δουλεύω και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει το αύριο. Ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματα του και ελπίζω αυτά να είναι θετικά προς το πρόσωπο μου".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη και τον στόχο της εισόδου στα πλει οφ, είπε:

"Πιστεύω πως με το πρόγραμμα που έχει ο Άρης θα τα καταφέρει. Το θετικό είναι πως η ομάδα δείχνει ότι παλεύει τα παιχνίδια και ακόμη κι όταν ένα ματς δείχνει πως θα λήξει ισόπαλο, καταφέρνει να πετύχει γκολ και να κερδίσει. Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω πως ο Άρης θα μπορέσει να κάνει το πέντε στα πέντε. Εύχομαι να επιτευχθεί η είσοδος στην πεντάδα".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ