ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αραβίδης: "Καταφέραμε να δείξουμε κάτι καλό"

Αραβίδης: "Καταφέραμε να δείξουμε κάτι καλό"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στο Sport24.gr, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για την φετινή σεζόν της Δόξας Δράμας στην Super League, τονίζοντας πως οι "μαυραετοί" έχουν τα φόντα να επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία

Η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super League και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως η ομάδα δεν έπαιζε στην έδρας της, αλλά και στο γεγονός πως μπήκε αργά στους αγώνες, σύμφωνα με τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο 25χρονος επιθετικός των "μαυραετών" μίλησε στο Sport24.gr, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, τονίζοντας πως η Δόξα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Αρχικά ο Χρήστος Αραβίδης κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την φετινή πορεία της Δόξας Δράμας στην μεγάλη κατηγορία τόνισε: " Είναι αλήθεια πως δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Ένας λόγος ήταν το γήπεδο, παίξαμε εκτός Δράμας, και αυτό ήταν κακό, καθώς δεν υπήρχε η στήριξη από τους φιλάθλους.

Επίσης, αργήσαμε να μπούμε και στο πρωτάθλημα και παίξαμε όλα τα παιχνίδια μαζεμένα. Προσπαθήσαμε να δείξουμε κάτι καλό σαν ομάδα και σε αυτό βοήθησε η αλλαγή προπονητή που έγινε.

Άλλαξαν κάποια πράγματα με τον κ. Κατσαβάκη και πιστεύω πως καταφέραμε να δείξουμε κάτι καλό μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και έμειναν ικανοποιημένοι όλοι στην πόλη από την παρουσία μας".

Για την επόμενη μέρα των "μαυραετών" που θα τους βρει στην Football League, ο 25χρονος επιθετικός, ήταν ξεκάθαρος πως η Δόξα μπορεί να πρωταγωνιστήσει: " Στην Δόξα κοιτάμε την επόμενη μέρα. Με την στήριξη του κόσμου και με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα, νομίζω θα πάει καλύτερα τη νέα σεζόν.

Έχει όλα τα φόντα η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και φυσικά να επανέλθει στην Super League. Πιστεύω η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη για την Δόξα".

Τέλος, όσον αφορά τις φιλοδοξίες του για τη νέα σεζόν (τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 24 συμμετοχές και ένα γκολ με την Δόξα), τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς: " Μετά την φετινή καλή χρονιά που έκανα και με την βοήθεια του Θεού, θέλω να συνεχίσω σε αυτούς τους ρυθμούς. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις αυτή τη στιγμή και σύντομα θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα σε ότι αφορά το μέλλον μου".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ