ΕΛΛΑΔΑ

Αραούχο: "Μια διαφορετική βραδιά, ευχαριστώ την οικογένεια του Άλκη που μπόρεσε να έρθει μαζί μας σε αυτή τη γιορτή"

Ο Σέρχιο Αραούχο με τους γονείς του Άλκη Καμπανού
Ο Σέρχιο Αραούχο με τους γονείς του Άλκη Καμπανού INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο με post του στο Instagram για τα βραβεία του ΠΣΑΠΠ 2022, ευχαρίστησε τους γονείς του Άλκη Καμπανού που έδωσαν το "παρών" σε αυτή τη γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού, την οποία "συνάντησε" στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ 2022.

Οι γονείς του αδικοχαμένου φίλου του Άρη τον βράβευσαν με το βραβείο "Fair Play" για τον ξεχωριστό πανηγυρισμό του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, σχηματίζοντας το γράμμα "Α" με τα χέρια του.

Εκείνος όμως τους το επέστρεψε και αργότερα σε post του στα social media, τους ευχαρίστησε που παρευρέθηκαν στη συγκεκριμένη γιορτή του ποδοσφαίρου.

"Μια διαφορετική βραδιά ευχαριστώ πολύ όλους όσους με ψήφισαν για το βραβείο Fair Play. Ευχαριστώ την οικογένεια του Άλκη που μπόρεσε να έρθει μαζί μας σε αυτή τη γιορτή και τέλος επίσης ευχαριστώ που με ψηφίσατε στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Σέρχιο Αραούχο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ