ΑΡΗΣ

Aράνο: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Aράνο: "Είμαστε σε καλό δρόμο"
αρανο

O Kάρλος Αράνο πριν πέντε χρόνια είχε ζήσει μία άσχημη εμπειρία καθώς τον απήγαγαν στο Μπουένος Άιρες, συμβάν που έχει σημαδέψει την ζωή του

Ο Αράνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" αναφερόμενος στη νέα του ομάδα τόνισε ότι του αρέσει ο τρόπος που αγωνίζονται οι "κιτρινόμαυροι" και αισιοδοξεί ότι η πορεία θα είναι ανάλογη με το θετικό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Άρης στο πρωτάθλημα. Αποσπάσματα από την συνέντευξη:
Για την εικόνα της ομάδας τις πρώτες αγωνιστικές: " Θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, με βάση την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινάς με μία νίκη και μία ισοπαλία, στο πρωτάθλημα, όταν το ένα ματς είναι ντέρμπι και εκτός έδρας.

Έχουμε φυσικά τεράστια περιθώρια βελτίωσης και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Τόσο στην έδρας μας όσο και στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, δείξαμε ότι θέλουμε να ρισκάρουμε και να πρωταγωνιστήσουμε. Αυτό δείχνει ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε πάντα μια θέση στις πρώτες της βαθμολογίας.

Είμαστε μία ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας και να δίνουμε εμείς τον ρυθμό. Ακόμα και όταν χάνουμε την μπάλα, προσπαθούμε να την κερδίζουμε για να έχουμε εμείς την ροή του αγώνα. Δεν παίζουμε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας



".

Για το συμβάν με τον Σηφάκη στον αγώνα με τον Ηρακλή: " Aν δεν σου συμβεί δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Εκείνη την ώρα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς ότι δεν μπορείς να αφήσεις την ομάδα σου με δέκα παίκτες".

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: " Έχω εγκλιματιστεί γρήγορα. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πολύ όμορφη πόλη, την οποία έχω λατρέψει τόσο εγώ όσο και η οικογενειά μου. Συν τις άλλοις μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η συμπεριφορά του κόσμου, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στον δρόμο που μας συναντάει. Νιώθω άνετα, η οικογένεια μου το ίδιο και έχω γράψει την κόρη μου στο σχολείο".

Για την απαγωγή του πριν πέντε χρόνια: " Με έπιασαν έξω από το πατρικό μου στο Μπουένος Άιρες, με έδεσαν και με έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο. Με κράτησαν όμηρο για περίπου επτά ώρες μέχρι που ο πατέρας πλήρωσε τα λύτρα και με απελευθέρωσαν. Αν εξαιρέσω ότι με χτύπησαν τη στιγμή που με απήγαγαν, τις υπόλοιπες ώρες που με κρατούσαν όμηρο μου συμπεριφέρθηκαν σχετικά καλά. Το ξεπέρασα και συνεχίζω την ζωή μου".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ