ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Αποβολή, μπουκάλι και... σκορ προς την κερκίδα από τον προπονητή της Μπενφίκα

Ο Ρότζερ Σμιντ δείχνει το σκορ στους οπαδούς της Βιζέλα
Ο Ρότζερ Σμιντ δείχνει το σκορ στους οπαδούς της Βιζέλα PRINT SCREEN

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, δέχθηκε ένα μπουκάλι από τους οπαδούς της Βιζέλα, το οποίο και επέστρεψε με αποτέλεσμα να αποβληθεί στις καθυστερήσεις του αγώνα. Την ώρα που κατευθυνόταν προς τη φυσούνα έδειξε με τα δάχτυλά το σκορ του αγώνα.

Η Μπενφίκα κατέκτησε ένα σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο το βράδυ του Σαββάτου (25/2) στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας με 2-0 της Βιζέλα για την 22η αγωνιστική.

Ο Ζοάο Μάριο πέτυχε το δεύτερο γκολ των "αετών" με πέναλτι στο 90+5', με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να είναι εξαγριωμένοι και να πετούν ένα μπουκάλι με νερό στον προπονητή της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ τη στιγμή που πανηγύριζε.

Ο Σμιντ εκνευρίστηκε, έσκυψε, έπιασε το μπουκάλι και το πέταξε πίσω στην εξέδρα, με τον διαιτητή να τον τιμωρεί με αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τη φυσούνα των αποδυτηρίων σχημάτισε με τα δάκτυλά του το σκορ του αγώνα 2-0 προς τους οπαδούς των γηπεδούχων που τον γιούχαραν για να τους πικάρει.

"Αντέδρασα σε κάποιες προκλήσεις οπαδών που ήταν πίσω μου. Αυτό δεν επιτρέπεται, γι' αυτό δέχομαι την κόκκινη κάρτα" αρκέστηκε να πει στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ