APERTURA

Αποτυχίες για Ρίβερ και Μπόκα

Αποτυχίες για Ρίβερ και Μπόκα
ρίβερ γκαγιάρδο ρομέρο

Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς υποχρεώθηκαν αμφότερες σε αρνητικά αποτελέσματα πριν από το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή (videos)

Οι "millionarios" παραχώρησαν ισοπαλία με 2-2 στην Χιμνάσια Λα Πλάτα μέσα στο "Monumental", ενώ οι "Xeinezes" ηττήθηκαν με 0-1 από την Εστουντιάντες στο "Ciudad de La Plata" (προσωρινή έδρα των "φοιτητών").
Ο Σεμπαστιάν Ρομέρο ήταν και πάλι βασικός για την Χιμνάσια, η οποία άνοιξε το σκορ στο 36' με το Ρομπέρτο Σόσα. Η Ρίβερ κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Μάουρο Ντίας και Ντιέγκο Μπαράδο, όμως ο Χουάν Κουέβας χάρισε τον βαθμό τους φιλοξενούμενους με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Όσον αφορά στην Εστουντιάντες, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στο Clausura και την οφείλει στον Γκαστόν Φερνάντες, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 44' με εκτέλεση φάουλ.

Άλλα δύο σπουδαία ματς έγιναν τα ξημερώματα, με την Βέλεζ Σάρσφιλντ να κερδίζει με 1-0 την Σαν Λορέντζο μέσα στο "Pedro Bidegain" και την Ράσινγκ Κλουμπ να επικρατεί με το ίδιο σκορ της Ροσάριο Σεντράλ μέσα στο "Arroyito".

Ο Κριστιάν Λεντέσμα ήταν βασικός, ενώ και πάλι αυτός και οι συμπαίκτες του τα... άκουσαν για τα καλά από τους οπαδούς, οι οποίοι τους κατηγορούν πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα χρήματα.

Μετά τον αποκλεισμό από το Copa Libertadores παραιτήθηκε ο προπονητής, Ντάνιελ Ρούσο και ακόμη δεν έχει προσληφθεί αντικαταστάτης, ενώ οι οπαδοί είχαν εκτυπώσει χτες μέχρι και χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Νέστορ Σιλβέρα, επιθετικού της ομάδας.

Το "χρυσό" γκολ για την Βέλεζ πέτυχε ο Ερνάν Λόπες στο 41' με πέναλτι, έτσι η ομάδα του Σάρφιλντ εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των Λανούς και Κολόν και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ είναι η μόνη που δεν έχει ήττα (5-4-0).

Ο Λιονέλ Νούνιες ήταν για δεύτερο σερί ματς βασικός για την Ιντεπεντιέντε, όμως δεν σκόραρε στην νίκη με 2-1 επί της Ουρακάν στο "Libertadores de América".

Ο Ροντρίγκο Αρτσούμπι αντιθέτως αυτήν την φορά έμεινε στον πάγκο για την Ρίβερ, βασικός ήταν ο Ροντόλφο Αρουαμπαρένα για την Τίγκρε (1-1 με Νιούελς), ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε για την Ροσάριο ο Εζέκιελ Γκονζάλες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Αρχεντίνος Τζούνιορς - Λανούς 2-1 (11' Κανούτο, 49' Άουτσε / 45' Λάγκος)
Τίγκρε - Νιούελς Ολντ Μπόις 1-1 (6' Κάρλος Λούνα / 42' Ντιέγκο Αρμάνι)

Σάββατο
Γοδόι Κρουζ - Χιμνάσια Χουχούι 2-2 (36' και 79' Βίκτορ Φιγκερόα / 8' αυτ. Λέιβα, 58' Φεράδας)
Ιντεπεντιέντε - Ουρακάν 2-1 (12' Μανσουέλο, 14' Μοντενέγκρο / 10' Ντε Φεντερίκο)
Κολόν Σάντα Φε - Άρσεναλ Σαραντί 1-1 (67' Ογιόλα / 45' Ζάρα)
Μπάνφιλντ - Σαν Μαρτίν 0-0

Κυριακή
Σαν Λορέντζο - Βέλεζ Σάρσφιλντ 0-1 (41' πέν. Ερνάν Λόπες)
Ροσάριο Σεντράλ - Ράσινγκ Κλουμπ 0-1 (73' Φράνκο Σόσα)
Εστουντιάντες - Μπόκα Τζούνιορς 1-0 (43' Γκαστόν Φερνάντες)
Ρίβερ Πλέιτ - Χιμνάσια Λα Πλάτα 2-2 (55' Μάουρο Ντίας, 68' Ντιέγκο Μπαράδο / 36' Ρομπέρτο Σόσα, 70' πέν. Χουάν Κουέβας)

Βαθμολογία
Βέλεζ 19, Κολόν 18, Λανούς 18, Ρίβερ 15, Ουρακάν 13, Χιμνάσια Λ.Π. 13, Γοδόι 13, Ιντεπεντιέντε 13, Ροσάριο 11, Νιούελς 11, Μπόκα 11, Μπάνφιλντ 11, Άρσεναλ 11, Ράσινγκ 11, Σαν Λορέντζο 10, Τίγκρε 10, Σαν Μαρτίν 9, Χιμνάσια Χ. 9, Εστουντιάντες 9, Αρχεντίνος 8.

Ρίβερ - Χιμνάσια 2-2



Εστουντιάντες - Μπόκα 1-0



Ροσάριο - Ρασίνγκ 0-1



Σαν Λορέντζο - Βέλεζ 0-1



Κολόν - Άρσεναλ 1-1



Ιντεπεντιέντε - Ουρακάν 2-1



Γοδόι Κρουζ - Χιμνάσια Χουχούι 2-2



Τίγκρε - Νιούελς 1-1



Αρχεντίνος - Λανούς 2-1








































































TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ