SERIE A

Αποθεωτική υποδοχή των οπαδών στην αποστολή της Φιορεντίνα, μετά το θρίαμβο επί της Νάπολι

Αποθεωτική υποδοχή των οπαδών στην αποστολή της Φιορεντίνα, μετά το θρίαμβο επί της Νάπολι
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ITALIAN FOOTBALL TV ΣΤΟ TWITTER

Η Φιορεντίνα πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Νάπολι με σκορ 3-2 και έβγαλε τους οπαδούς της στους δρόμους, με εκατοντάδες τιφόζι των βιόλα να συγκεντρώνονται στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φλωρεντίας και να αποθεώνουν την αποστολή της ομάδας.

Η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου την βρήκε πληγωμένη σε επίπεδο εντυπώσεων αφού έχασε το μεγάλο αστέρι της, Ντούσαν Βλάχοβιτς, που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους, αυτό πάντως δεν ήταν αρκετό για να φρενάρει την Φιορεντίνα.

Το αντίθετο μάλιστα, η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο συνεχίζει να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Serie A και το πιστοποίησε το απόγευμα της Κυριακής σημειώνοντας μία από τις πιο εντυπωσιακές νίκες της σεζόν, επικρατώντας 3-2 της Νάπολι στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" και παγώνοντας τις ελπίδες των παρτενοπέι για το σκουντέτο.

Ταυτόχρονα ζέστανε τον κόσμο της που βλέπει την Φιορεντίνα να διεκδικεί θέση στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, με εκατοντάδες τιφόζι των βιόλα να συγκεντρώνονται μάλιστα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φλωρεντίας και να προσφέρουν μία θερμή και αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, κατά την επιστροφή της στην Τοσκάνη μετά το διπλό στον ιταλικό Νότο.



TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ