ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αποθέωση του πορτογαλικού Τύπου για τον Βλαχοδήμο: "Απροσπέλαστος Οδυσσέας"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπαρτάκ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπαρτάκ Μόσχας © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο πορτογαλικός Τύπος αποθέωσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για την εμφάνισή του στη νίκη - πρόκριση της Μπενφίκα επί της Μποαβίστα στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου ο Έλληνας τερματοφύλακας αναδείχθηκε MVP.

Η Μπενφίκα χρειάστηκε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση.

Οι "αετοί" οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με την Μποαβίστα (1-1 η κανονική διάρκεια), όπου και επικράτησαν 3-2, με τον 27χρονο κίπερ να αποκρούει τα τρία από τα πέντε πέναλτι και να αναδεικνύεται ο MVP της αναμέτρησης. Όπως ήταν λογικό, ο πορτογαλικός τύπος τον αποθέωσε, κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά σε εκείνον στα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (26/1).

Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Έλληνα διεθνή στη διοργάνωση, όσο είναι στην Πορτογαλία, ενώ έφτασε συνολικά τις 150 με τη φανέλα της Μπενφίκα και έγινε μόλις ο δεύτερος τερματοφύλακας με τόσες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου.

A Bola: "Κίτρινο χαμόγελο"

Το πρωτοσέλιδο της A Bola (26/1/22)
Το πρωτοσέλιδο της A Bola (26/1/22)

Record: "Ουρανοκατέβατος"

Το πρωτοσέλιδο της Record (26/1/22)
Το πρωτοσέλιδο της Record (26/1/22)

O Jogo: "Απροσπέλαστος Οδυσσέας"

Το πρωτοσέλιδο της O' Jogo (26/1/22)
Το πρωτοσέλιδο της O' Jogo (26/1/22)
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ