ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση των νταμπλούχων

Αποθέωση των νταμπλούχων
INTIME SPORTS

Την αποθέωση γνώρισαν από περίπου 200 Έλληνες ομογενείς στο Τορόντο οι νταμπλούχοι Ελλάδος σε κεντρική πλατεία ενώ φόρεσαν ακόμα και στον Μέγα Αλέξανδρο κασκόλ του ΠΑΟ.

Η δίψα της ελληνικής ομογένειας έγινε φανερή και στην παρουσία αντιπροσωπείας παικτών του Παναθηναϊκού, που γνώρισε την αποθέωση.

Γιώργο Καραγκούνης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίκος Σπυρόπουλος, Λουκάς Βύντρα και Αντώνης Πετρόπουλος βρέθηκαν λίγο μετά την προπόνηση των "πράσινων" σε μία από τις πλατείες της ομογενειακής κοινότητας και αποθεώθηκαν.

Περίπου 200 ομογενείς, με σημαίες, φανέλες (και της Εθνικής εκτός του Παναθηναϊκού) και κασκόλ υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές του Βίκου Νιόπλια και τους "έπνιξαν" κυριολεκτικά στην αγκαλιά τους φωνάζοντας κάποιοι και συνθήματα.

Μάλιστα ήταν τόση η τρέλα τους που δεν δίστασαν να ντύσουν μία προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που υπάρχει στην πλατεία με κασκόλ του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας να υπογράφουν εκατοντάδες αυτογράφα και να βγάζουν πάρα πολλές φωτογραφίες.
Τέλος, οι "πράσινοι" οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες του "τριφυλλιού" να κατακτήσουν ένα ακόμα νταμπλ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Προπονήθηκαν στο επιβλητικό "Ρότζερς Σέντερ"

Τελικά η επιθυμία των "πράσινων" να αλλάξουν γήπεδο για την προπόνηση της Κυριακής έγινε επιθυμία από τους ανθρώπους της αποστολής και τελικά η προπόνηση διεξήχθη στο "Ρότζερς Σέντερ".

Το γήπεδο που υπήρχε στο ξενοδοχείο που αρχικά επρόκειτο να φιλοξενήσει την αποστολή της ελληνικής ομάδας κρίθηκε ακατάλληλο από τους ανθρώπους του συλλόγου και οι διοργανωτές του φιλικού με την Ιντερ, τελικά άνοιξαν τις πόρτες του επιβλητικού γηπέδου που θα γίνει η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι "πράσινοι" αν τους το επιτρέψουν θα προπονηθούν και την Δευτέρα στο γήπεδο που σαν πρώτη γνωριμία είχαν το Σάββατο, όταν αρκετοί από το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκαν στο "Ρότζερς Σέντερ" την ώρα που διεξαγόταν αγώνας μπέιζμπολ και παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ