ΑΕΚ

Αποθέωση στην Κρήτη για την ΑΕΚ

Αποθέωση στην Κρήτη για την ΑΕΚ
Λυμπερόπουλος, άφιξη, Κρήτη INTIME SPORTS

Στην Κρήτη έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την αποθέωση από περίπου 100 οπαδούς του δικεφάλου. Ποιοι κλέψανε την παράσταση και την αγάπη του κόσμου.

Όπως γίνεται πάντα, κάθε φορά που η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κρήτη για αγώνα με τον Εργοτέλη ή τον ΟΦΗ, το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" θα μετατραπεί σε γήπεδο από τους οπαδούς του δικεφάλου.

Το ίδιο σκηνικό στήθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου με τους οπαδούς της ΑΕΚ να αποθεώνουν έναν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ζητώντας τη νίκη στο ματς του Γεντί Κουλέ.

Αποθέωση για Κωστέ, Λύμπε, Λεό

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ το ίδιο έγινε και για τους Αλεξόπουλο, Λυμπερόπουλο, Βάργκας και Λεονάρντο. Ειδικά ο Κωστένογλου, γνώρισε την στήριξη του κόσμου στη νέα του προσπάθεια, ενώ έκπληκτος έμεινε και ο Κολομβιανός άσος της Ένωσης, του οποίου ήταν η πρώτη "γνωριμία" με τον κόσμο από τόσο κοντά.

Μικρή καθυστέρηση λόγω βλάβης

Το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε στην αποστολή, δεν το χάλασε ούτε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το λεωφορείο που θα έπαιρνε την αποστολή από το αεροδρόμιο. Παρά την μικρή αναμονή στο "Καζαντζάκης" το πρόβλημα λύθηκε με άλλο λεωφορείο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ