ΑΕΚ

Αποθέωση για τους θριαμβευτές της Τούμπας

Αποθέωση για τους θριαμβευτές της Τούμπας

Με καπνογόνα, τραγούδια και συνθήματα για κατάκτηση του κυπέλλου και νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Κυριακής, υποδέχτηκαν όπως αναμενόταν περίπου 1.000 φίλοι της ΑΕΚ την αποστολή της Ένωσης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Αποθέωση για Δέλλα, Γεωργέα, Μπλάνκο και Ντιόπ.

Η αποστολή της ΑΕΚ, έφτασε θριαμβεύτρια στο αεροδρόμιο περίπου δέκα λεπτά πριν από τις 2:00, με τον κόσμο να έχει μαζευτεί από ώρα και να περιμένει να αποθεώσει τους... ήρωες της Τούμπας. Οι παίκτες και οι άνθρωποι της Ένωσης επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ομάδας, το οποίο σταμάτησε μπροστά στο πλήθος, στο ύψος των "ΙΚΕΑ".

Εκεί, ακολούθησαν στιγμές που θύμισαν τα παλιά χρόνια των επιτυχιών για την ΑΕΚ, με τους παράγοντες και τους παίκτες να ενώνουν τη φωνή τους με τον κόσμο, ο οποίος δεν σταματούσε να φωνάζει να χοροπηδά και να ζητά την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου.

Άπαντες στο πούλμαν της ομάδας χαμογελούσαν, ενώ οι ξένοι έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα από το ξέσπασμα χαράς του κόσμου της ΑΕΚ.

Βασίλης Δημητριάδης και Σταύρος Αδαμίδης τραγουδούσαν παρέα με τον κόσμο, με τον γενικό αρχηγό της Ένωσης, να δίνει το έναυσμα, προκειμένου να ξεκινήσουν τα συνθήματα ενόψει του επόμενου αντίπαλου. Μετά από 20 περίπου λεπτά, το πούλμαν αποχώρησε, με τον κόσμο να φωνάζει " Κύπελλο, Κύπελλο, ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο".

Η κιτρινόμαυρη αποστολή έφτασε... υποψιασμένη στο "Ελ. Βενιζέλος" αφού είχε πάρει μία μικρή γεύση από το αεροδρόμιο "Μακεδονία", όπου και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας.

Πανηγύρια όμως δεν είχαμε μόνο παρουσία οπαδών, αφού όλη η αποστολή τόσο στο πούλμαν όσο και στο αεροπλάνο, δεν σταματούσε να γιορτάζει τη νίκη-πρόκριση μέσα στην Τούμπα.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 16:30 και έπειτα από απαίτηση των φίλων της ΑΕΚ που έγινε δεκτή, θα είναι ανοικτή για το κοινό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ