ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αποθέωση για Λίβερπουλ μέσω social media

Αποθέωση για Λίβερπουλ μέσω social media

Η Λίβερπουλ έριξε στο καναβάτσο και τη Μ. Σίτι και ο κόσμος του ποδοσφαίρου της υποκλίνεται μέσω Twitter. Δείτε τι έγραψαν οι Λίνεκερ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λουίς Γκαρσία καθώς και η... προεδρίνα των "reds"!

Το μεγάλο ντέρμπι στο " Άνφιλντ " βρήκε μεγάλη θριαμβεύτρια τη Λίβερπουλ με 3-2 κόντρα στη Σίτι και πλέον οι "κόκκινοι" έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα καθώς αν κάνουν το "4' στα 4" στο φινάλε ουδείς είναι σε θέση να τους προσπεράσει.

Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς γνώρισε μάλιστα την αποθέωση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου μέσω Twitter, με τους πρώην "κόκκινους" Λουίς Γκαρσία και Γιόσι Μπεναγιούν να μην κρύβουν τη χαρά τους.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τιτιβίσματα μετά το ματς:

Πιερ Φαν Χόιντοκ: "Το εκπληκτικό παιχνίδι. Άλλη κλάση το ομαδικό πνεύμα της Λίβερπουλ, η ομιλία του αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ μετά το παιχνίδι είναι το καλύτερο παράδειγμα".

Γιόσι Μπεναγιούν: "Σπουδαίο παιχνίδι να παρακολουθείς, είμαι πραγματικά χαρούμενος για τη Λίβερπουλ, άξιζαν να νικήσουν... ελπίζω να φτάσουν μέχρι το τέλος".

Ρέι Πάρλουρ: "Θα είναι ωραίο για τη Λίβερπουλ να πάρει το πρωτάθλημα, για τον Τζέραρντ. Τι φανταστικός παίκτης και σπουδαίο παιδί".

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Καλημέρα σε όλους. Μεγάλο ματς το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-2. Ωραίο παιχνίδι από τον Φελίπε Κοουτίνιο που για μένα ήταν ο MVP".

Μπιξάν Λιζαραζού: "Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 προκαλεί ρίγη. Τι ατμόσφαιρα".

Γκάρι Λίνεκερ: "Θα βάλω την ουδετερότητά μου σε μία πλευρά και θα πω ότι θα λάτρευα να δω τον Στίβεν Τζέραρντ να σηκώνει το τρόπαιο της Premier League".

Λουίς Γκαρσία: "Τι εκπληκτικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ για τους 3 πόντους που τους κρατούν στην κορυφή της βαθμολογία για μία ακόμα εβδομάδα, ένα ματς λιγότερο για τον τελικό στόχο".

Πιρς Μόργκαν (δημοσιογράφος και δεδηλωμένος φίλος της Άρσεναλ): "Σπουδαία νίκη από τη Λίβερπουλ. Τέλειος τρόπος για να τιμήσουν τη μνήμη των 96".

Λίντα Πιτσούτι (σύζυγος του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι): "Εκπληκτικό. Απλά εκπληκτικό. Το Άνφιλντ ξεχειλίζει από ενέργεια και συναίσθημα, έκανε τη διαφορά".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ