ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αποθέωση για Κονέ από Μπαλαρντίνι και... oπαδούς!

Αποθέωση για Κονέ από Μπαλαρντίνι και... oπαδούς!

Ο Παναγιώτης Κονέ σκόραρε για μία ακόμα φορά κόντρα σε ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι και οι Ιταλοί φανς της Μπολόνια τον εξυμνούν μέσω των social media. Εγκώμια για τον Έλληνα άσο και από τον προπονητή του.

Η Ίντερ προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ της Μπολόνια με ισάριθμα γκολ του Μάουρο Ικάρντι όμως δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το "Μεάτσα" το βράδυ του Σαββάτου εξαιτίας ενός... Έλληνα.

Ο λόγος φυσικά για τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των "ροσομπλού" και δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του καθώς σκόραρε στο 73ο λεπτό και χάρισε έναν βαθμό-χρυσάφι στην ομάδα του στην προσπάθειά της για παραμονή στη Serie A.

Αποθέωση για Κονέ από Μπαλαρντίνι και... oπαδούς!

"Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο αλλά με αυτές τις εμφανίσεις θα παραμείνουμε στη Serie A. Δεν έπρεπε να είχαμε χάσει με τη Μίλαν (σ.σ. ήττα 1-0 για τη Μπολόνια με ασύλληπτη βολίδα του Μπαλοτέλι από τα 40 μέτρα στο 86ο λεπτό) και αν συνέβαινε το ίδιο και απόψε δεν θα ήταν το σωστό αποτέλεσμα", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος δεν παρέλειψε να κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Έλληνα μέσο.

"Υπήρχαν αρκετά ματς που δώσαμε χωρίς έναν σημαντικό παίκτη όπως αυτός αλλά με όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας πλεον η Μπολόνια είναι μία ανταγωνιστική ομάδα".

Δεν ήταν όμως μόνο ο τεχνικός της Μπολόνια που έκανε μνεία στην αξία του Παναγιώτη Κονέ αλλά και αρκετοί φίλοι της Μπολόνια που σχολίασαν το ματς μέσω των social media, με τον 26χρονο να αποσπάει ουκ ολίκα κολακευτικά σχόλια.

Αρκετοί ήταν μάλιστα αυτοί που στάθηκαν στην "πελατειακή" σχέση που έχει αναπτύξει κόντρα στον Βάλτερ Ματσάρι, καθώς από τα 13 συνολικά γκολ που μετράει στη Serie A, τα 4 είναι απέναντι σε ομάδες του συγκεκριμένου προπονητή: 2 γκολ πέρυσι κόντρα στη Νάπολι και 2 φέτος απέναντι στην Ίντερ.

Αποθέωση για Κονέ από Μπαλαρντίνι και... oπαδούς!

"Παράδοξο, όμως μόνο η Ελλάδα μπορεί να μας σώσει. Λάζαρος και Κονέ οι έξτρα αξίαες αυτής της Μπολόνια. Γύρισε ο Παναγκόλ", "Παναγιώτη Κονέ, είσαι πάντα το είδωλό μου" και "Κονέ, ο κρυπτωνίτης του Ματσάρι" είναι μερικά ενδεικτικά σχόλια για την αγάπη των οπαδών της Μπολόνια προς το πρόσωπο του Κονέ.

Διαβάστε αποθεωτικά tweets για τον Παναγιώτη Κονέ μετά το ματς με την Ίντερ:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ